Ziua 1
Plecare ora 06:30 din Bucuresti (PIATA UNIRII - Aleea Dealul Mitropoliei, la baza dealului) pe ruta Bucuresti - Buzau - Focsani - Piatra Neamt/ Targu Neamt
Ne vom inchina la:
Manastirea Pangarati este una dintre cele mai vechi manastiri ortodoxe din judetul Neamt. Aceasta poarta hramul Sfantul Mare Mucenic Dimitrie si a fost ctitorita de voievodul Alexandru Lapusneanu in anul 1560.
Manastirea Bistrita are o foarte mare valoare istorica si arheologica. La Manastirea Bistrita, seculara ctitorie a domnilor moldoveni, din apropierea orasului Piatra Neamt, se afla icoana Sfintei Ana, una dintre cele mai cinstite din Moldova, legendele locului spunand ca - scoate diavolii din oameni, vindeca bolnavii, da rod pantecelor sterpe si alunga seceta. 
Icoana Facatoare de minuni a Sfintei Ana a fost oferita Doamnei lui Alexandru cel Bun, in anul 1401, de catre Irina, sotia imparatului bizantin Manuel al II-a Paleologul.
Monument istoric, Manastirea Tuturor Sfintilor - Almas este zidita pe locul unei mai vechi asezari monahale a carei obste s-a statornicit in tinuturile Neamtului inca din secolul al XVII-lea, sub conducerea sihastrului Vasile Almas. Din vechile constructii se mai pastreaza turnul-clopotnita, care in trecut proteja intrarea in incinta, si o casuta de tip taranesc, din anul 1725, care adaposteste astazi un paraclis inchinat Sfantului Nicolae.
Manastirea Horaita se afla in fermecatoarea vale a paraului Horaita, intr-o poiana mirifica, la poalele Muntilor Stanisoarei. Un important element al unicitatii sale este faptul ca biserica manastirii este singura din Mitropolia Moldovei si Bucovinei al carei hram este inchinat Botezului Domnului. Din punct de vedere architectural manastire prezinta o impletire a elementelor romano-bizantine cu influente rusesti.
Cazare + cina in zona Piatra Neamt / Targu Neamt.


Ziua 2
Mic dejun. Ne vom inchina la:
Manastirea Neamt situata in comuna Vanatori-Neamt, satul Manastirea Neamt, judetul Neamt, este cel mai mare si mai vechi asezamant monahal din Moldova, fiind declarat monument istoric. Icoana Maicii Domnului facatoare de minuni de la Manastirea Neamt este cea mai veche icoana a noastra, datand din anul 665 si fiind pictata in Lida, patria Sfantului Gheorghe. Aceasta sfanta icoana a fost daruita voievodului Alexandru cel Bun de imparatul Bizantului, Ioan al VIII-lea Paleologul, in anul 1429. 
Manastirea Secu are o vechime de peste 500 de ani,fiind una din cele mai vechi asezari monahale din Neamt. Manastirea se prezinta sub forma unei cetati medieval cu ziduri si turnuri de aparare.  Lacasul de cult gazduieste o cruce de lemn din Sfanta Cruce pe care a fost rastignit Mantuitorul, moastele Sfantului Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava si Chivotul sfintit in care s-au aflat moastele Sfantului Ioan Botezatorul.
Manastirea Sihastria a fost intemeiata in anul 1655 de episcopul Ghedeon de Husi, pe locul numit poiana lui Atanasie.Cimitirul manastirii a devenit loc de pelerinaj, deoarece aici se afla mormantul Parintelui Cleopa, unul dintre marii duhovnici ai Moldovei. Vorbele intelepte ale parintelui Cleopa s-au pastrat in 16 volume de invataturi intitulate Ne vorbeste parintele Cleopa.
Manastirea Petru Voda a fost construita la finalul secolului al XX-lea, sub indrumarea parintelui Iustin Parvu in amintirea celor care au suferit in detentie in timpul regimului comunist. Parintele Iustin Parvu este, alaturi de parintele Cleopa Ilie de la manastirea Sihastria, unul din marii duhovnici ai judetului Neamt. Biserica poarta hramul Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil si a fost pictata in stil bizantin de catre Mihai Gabor.
Plecare catre casa. Sosire in functie de trafic.



Experienta pelerinajului este un prilej de improspatare a vietii spirituale si de intarire a credintei. Pacea si bucuria, lumina si sfintenia adunate in inimi prin pelerinaj la locurile sfinte sunt duse de pelerini in casele lor, in parohiile si manastirile lor, in societate.

Pretul include:
- Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale,
- ghid de turism atestat,
- Cazare 1 noapte Hotel / Pensiune 3* in zona Piatra Neamt / Targu Neamt + mic dejun + cina.

Pretul nu include:
- cheltuieli personale;
- taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie;
- orice alt serviciu care nu este mentionat.

Supliment single: 100 lei / pers.

Avans minim 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare.

Modalitati de plata: cash in agentiile bancare sau prin transfer bancar (internet banking). Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Grup minim: 25 persoane.

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (140 lei )
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (245 lei), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copiii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII:
- tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
- ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
- conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
- agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
- efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
- pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
- transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer, pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza;
- prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Piatra Neamt
Transport Autocar Piatra Neamt - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din din Bucuresti catre PELERINAJ 2 ZILE NEAMT LA PARINTELE IUSTIN PARVU, Toate locatiile, Romania