Erato Seaside Hotel (recomandat 3*)  

Karlovasi, Greece
In acest hotel va puteti bucura de ospitalitatea greceasca in adevaratul sau sens, intr-o atmosfera prietenoasa, aproape de Marea Egee. Hotelul a fost recent renovat, iar terasa a fost reamenajata si barul a devenit o oaza de relaxare. Filosofia hotelului este de a oferi servicii profesionale si cazare confortabila oaspetilor sai.
Facilitati camere: baie cu uscator de par, aer conditionat, internet wifi in camere si in spatiile publice, balcon sau terasa, TV satelit.
Facilitati hotel: bar, seif (la cerere), parcare gratuita.
Descriere concept all inclusive: clientii care aleg suplimentul de all inclusive, pot beneficia de acesta in incinta hotelului recent inaugurat, Samian Mare 4*. Acesta se afla la 100 m distanta de hotelul Erato. De asemenea, clientii pot folosi piscina hotelului Samian Mare. Suplimentul de all inclusive cuprinde urmatoarele servicii:
-          micul dejun bufet la restaurantul principal Samos intre orele 07:30 10:00
-          dejunul bufet la restaurantul principal Samos intre orele 12:30 14:30
-          cina bufet la restaurantul principal Samos intre orele 19:00 21:30
-          la mese, sunt incluse, in regim self service: bauturi alcoolice (bere la draft si vinul casei) si bauturi non alcoolice (apa si bauturi racoritoare neimbuteliate)
-          bauturi alcoolice si racoritoare (bere la draft, vinul casei, ouzo, tsipouro, apa, bauturi racoritoare, cafea la filtru) in regim self service la barul Pythagoras intre orele 10:00 23:00
-          biscuiti, prajituri, cafea si ceai la barul Pythagoras intre orele 11:00 12:00
-          gustari si inghetata la barul Pythagoras intre orele 15:00 17:00
-          bauturi alcoolice si racoritoare (aceleasi ca cele mentionate mai sus) la barul Epikouros intre orele 18:00 22:00
-          programul all inclusive se termina la ora 23:00
-          dress code: clientii trebuie sa aiba o tinuta adecvata in timpul pranzului, dar mai ales in timpul cinei (accesul in costume de baie si papuci nu este permis)
Website: www.eratohotel.gr

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion OTOPENI - SAMOS 2020 Bucuresti - Samos; Taxele de aeroport; Transport Avion SAMOS - OTOPENI 2020 Samos - Bucuresti

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Erato Seaside Hotel (recomandat 3*), Samos, Grecia