Ziua 1
Bacau - Roma Intalnire pe aeroportul Bacau cu 2 ore inainte de zbor, decolare spre ROMA la orele 16:40. Sosim la 17:55 pe aeroportul Fiumicino - transfer si cazare hotel Roma. Supranumita Cetatea Eterna, Roma, impresioneaza prin istoria bogata si monumentele lasate mostenire milioanelor de turisti care o viziteaza an de an. Cazare hotel 3* Roma.

Ziua 2
Roma - zi de vizitare Mic dejun. Tur pietonal cu ghid. Ne deplasam cu metroul catre centru - incepem turul cu Piazza Venezia, cu impresionantul monument dedicat Regelui Victor Emmanuel al II-lea, continuam cu Dealul Capitolin si Columna lui Traian. Urmand vestita artera Via del Corso ajungem la Sant-Ignazio - principala biserica a iezuitilor, unde ne bucuram de arhitectura monumentala, urmatoarea vizita o vom face la Pantheon, dar si o pauza de pranz, pentru a degusta din deliciile gastronomiei italiene. Dupa-amiaza ne indreptam spre Piazza Navona si Castel Sant-Angelo, impunatoare cladire la malul Tibrului, folosita ca refugiu papal in caz de pericole. Construit de Hadrian ca mausoleu, acesta a fost fortificat si inclus in zidurile Aureliene din jurul Romei. Un coridor secret face legatura dintre Vatican si castel, cunoscut sub numele de Passetto di Borgo si este folosit de Papa Clement al VII-lea, pentru a se retrage in timpul invaziei lui Charles de Bourbon. La ora 14:00 suntem asteptati la Vatican, resedinta Bisericii Catolice, care gazduieste unele dintre cele mai importante opere de arta semnate de Leonardo da Vinci, Rafael, Giotto si Caravaggio in Muzeul Vaticanului si capodopere precum Bazilica Sfantul Petru si Capela Sixtina. Dupa vizita ghidata timp liber la dispozitia turistilor. Cazare hotel 3* Roma.

Ziua 3
Colloseum, Forul Roman si Piata Spagna Mic dejun. Tur pietonal cu ghid. Astazi descoperim celebrul Colloseum, simbolul Romei, cel mai mare amfiteatru din Imperiul Roman. Construit de cei 3 imparati Titus, Vespasian si Domitian, acesta a gazduit luptele cu gladiatori pana la sfarsitul imperiului. Serveste ca fortareata pe toata durata Evului Mediu, iar incepand cu secolul XIX incepe un proces de conservare care continua si in zilele noastre. In imediata apropiere, Forumul Roman ne asteapta sa ii descoperim vestigiile precum Templul lui Saturn, Curia unde Senatul se reunea, Basilica Julia, Rostra unde se tineau discursurile si Templul lui Vespasian si Titus. Dupa-amiaza ne deplasam spre Piazza Spagna cu frumoasele trepte, o zona de cumparaturi unde vom avea timp liber. Pe traseu ne bucuram de privelistea oferita de Fontana di Trevi si ne punem o dorinta. Cazare hotel 3* Roma.

Ziua 4
Roma - Lido di Ostia - zbor Roma-Bacau Mic dejun. Excursie optionala Lido di Ostia - statiunea turistica de langa Roma. Timp liber la dispozitia turistilor pentru plaja si vizita individuala. La orele 18:30 intalnire cu grupul pentru transfer catre aeroport. Zbor compania WizzAir direct Roma-Bacau cu orarul 21:45-00:55.


30 EURO reducere pentru plata integrala pana la 28.04.2022

Pret: 395 EURO / 365 EURO tarif non-refundable
Supliment camera single: 85 EURO

IMBARCARE DIN Bacau
Grup minim: 20 pers.

PRETUL INCLUDE
- Zbor compania WizzAir cu bagaj de cala de 10 kg inclus in tarif
- 3 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 3*
- Ghid-insotitor din partea agentiei

NU SUNT INCLUSE IN PRET
- Taxe de intrare la obiectivele turistice si nici ghizii locali pentru acestea
- Taxe hoteliere (se achita direct de turist la receptia hotelurilor)
- Ghid si intrare Vatican
- Excursie optionala Lido di Ostia: 15 Euro

CONDITII FINANCIARE

TARIF FLEXI

TERMENE DE PLATA:
- 30% din pretul pachetului turistic, in 2 zile lucratoare de la data inscrierii turistului;
- 30% din pretul pachetului turistic, in intervalul cuprins intre ziua 3 de la data inscrierii turistului si 45 zile inaintea plecarii;
- 40% din pretul pachetului turistic, cu minimum 21 zile inainte de plecare.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- Anulare gratuita, daca renuntarea se face cu 30 zile inainte de plecare;
- 50% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face in intervalul 30-21 zile inainte de plecare;
- 100% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face cu cel putin 20 zile inainte de plecare.

TARIF NON-REFUNDABLE

TERMEN DE PLATA:
- 50% din pretul pachetului turistic, in 2 zile lucratoare de la data inscrierii turistului;
- 50% din pretul pachetului turistic pana la expirarea termenului de valabilitate a ofertei (28.04.2022).

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face pana la expirarea termenului de valabilitate a ofertei (28.04.2022);
- 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa expirarea termenului de valabilitate a ofertei (28.04.2022).

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Avion Bacau - Roma
Transport Avion Roma - Bacau

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bacau catre City Break Roma (4 zile), Toate locatiile, Italia

Verifica tarife si disponibilitate