Ziua 1. Bucuresti – New York

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni catre New York.  Sosire in Statele Unite si transfer pentru cazare la Hotel Holiday Inn Financial District 3*, sau similar in New York.

 

Ziua 2. New York

Mic dejun. Tur de oras in New York, care include principalele atractii turistice: Lincon Center, Central Park,   5th Avenue numita si  “Museum Mile,” Rockefeller Center, Grand Central Station si Empire State Building. Plecare mai departe prin Times Square spre The Edge, o punte de observare (deschisa in martie 2020) care ofera privelisti uimitoare ale New Yorkului de pe o terasa in aer liber de la etajul 100. Seara cazare la Hotel Holiday Inn Financial District 3*, sau similar in New York.

 

Ziua 3. Districtul financiar si Brooklyn Bridge –  Statuia Libertatii*

Mic dejun. Plecare spre Districtul Financiar pentru a vizita Wall Street, Memorialul 9/11, World Trade Center si celebrul Brooklyn Bridge, de unde se poate admira privelistea Manhattanului. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie , sau optional* vizita la Statuia Libertatii, simbolul Statelor Unite si Ellis Island, o mica insula istorica, devenita una dintre cele mai vechi statii de imigrare ale tarii.  Seara cazare la Hotel Holiday Inn Financial District 3*, sau similar in New York.

 

Ziua 4. Boston*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional* tur de oras in Boston care include principalele atractii turistice: Beacon, Boston Tea Party, Biserica Old North, Monumentul Bunker Hill si Universitatea Harvard. Seara cazare la Hotel Holiday Inn Financial District 3*, sau similar in New York.

Ziua 5. Brooklyn – Coney Island*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala* de o zi la Brooklyn Heights, un exemplu al minunatei diversitati culturale pe care New York le ofera si Coney Island unde va  puteti bucura de o plimbare pe promenada, va puteti opri lânga parcul de distractii sau de celebrele hot dog-uri originale din New York. Seara cazare la Hotel Holiday Inn Financial District 3*, sau similar in New York.

Ziua 6. Washington*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional* tur de oras in Washington care include principalele atractii turistice: Casa Alba (exterior), Lincoln Memorial, Jefferson Memorial, Washington Monument Capitolul Statelor Unite. Seara cazare la Hotel Holiday Inn Financial District 3*, sau similar in New York.

 

Ziua 7. New York

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a explora orasul pe cont propriu. Seara, cazare la Hotel Holiday Inn Financial District 3*, sau similar in New York.

 

Ziua 8. New York – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni. 

 

Servicii neincluse in pret:

-asigurare medicala si/sau storno

-Bacsisul pentru ghizii locali si soferi: 70 Usd/ persoana (se achita obligatoriu in prima zi a sejurului)

-viza de viza si procesare pentru SUA

 

Servicii optionale neincluse in pret:

Excurise optionala la Statuia Libertatii si Elis Island: 79 euro/ persoana

Excursie optionala de o zi la Brooklin Heights si Coney Island: 99 euro/ persoana

Excursie optionala in Boston: 190 euro/ persoana

Excursie optionala in Washington: 190 euro/ persoana

*excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 15 participanti

Bilet acces platforma The Edge: 40 euro/ persoana (se rezerva la agentie)

 

Alte informatii:
 informatii generale despre obtinerea vizei (Nonimigrant visa) https://ro.usembassy.gov/
formular online in limba engleza (DS-160) completat pe site-ul https://ceac.state.gov/genniv/  
fotografie in format electronic realizata in ultimele sase luni, color, pe fundal alb, format JPEG, cu rezolutia intre 600 si 1200 pixeli si de 240KB
plata taxei de viza in valoare de 160$ (echivalentul in lei) la orice sucursala a Bancii Transilvania. Plata se face in baza unui formular pe care il veti descarca de pe adresa http://www.ustraveldocs.com/ro_ro/ro-niv-paymentinfo.asp (valabil 3 zile de la data descarcarii)
programarea interviului la ambasada 
Turistii pot aplica pe cont propriu sau cu asistenta agentiei

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre City break New York, New York, Statele Unite

Verifica tarife si disponibilitate