Ziua 1
Bacau - Madrid (program vizitare) Intalnire pe aeroportul din Bacau cu 2 ore inainte de zbor, decolare spre Madrid la orele 20:00. Imbarcare in autocar la aeroportul Barajas si deplasarea spre hotelul din Madrid. Cazare hotel 3* Madrid.

Ziua 2
Madrid (vizitare) Mic dejun. Insotiti de ghid, vom face o vizita panoramica a capitalei Spaniei: Torres si Plaza Colon, Palacio de Justicia, Biblioteca Nacional, Plaza de Cibeles, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Plaza Independencia, celebrul Bulevard Gran Via, Plaza de Espana. Dupa amiaza vizitam Palatului Regal, resedinta resedinta oficiala a regilor Spaniei - este unul dintre cele mai frumoase palate din Europa (intre orele 16:00-18:00 intrarea este gratuita pentru vizitele individuale). Langa palat se afla Catedrala Almudena - cea mai mare din Madrid, finalizata in anul 1993 si sfintita de Papa Ioan Paul al II-lea; accesul in catedrala este gratuit. Spre seara program liber pentru shopping. Cazare hotel 3* Madrid.

Ziua 3
Madrid (vizitare) Va invitam la o plimbare prin Madrid: Gara Atocha (in interiorul careia se afla o adevarata gradina tropicala - peste 7000 specii de plante), Parcul Retiro cu ale sale lacuri, apoi renumitul Muzeu National Prado - Colectiile Permanente. Fondat ca muzeu de pictura si sculptura, El Prado contine o importanta colectie de peste 5000 de desene, 2000 de afise, 1000 de monede eeeei aproape 2000 de obiecte decorative si lucrari de arta. Sculptura este reprezentata prin peste 700 de lucrari dar, renumele international ii este conferit Muzeului Prado de catre superba galerie de tablouri (8600 de picturi). Aici se afla cele mai mari colectii de lucrari ale pictorilor spaniolilor Diego Velazquez si Francisco Goya precum si importante colectii semnate de catre Rubens, El Greco, Jose Ribera, Rafael, Titian, Botticelli, Caravaggio, Veronese, Rembrandt etc. Nota: Intrarea este gratuita pentru vizita individuala dupa ora 18:00. Va recomandam pentru vizite individuale: Muzeul Reina Sofia unde se gaseste si renumita Guernica a lui Pablo Picasso, Gradina Botanica, Stadionul Santiago Bernabeu si Piata San Miguel - unde se pot degusta felurile sortimente de mancare si bauturi locale. Spre seara va propunem un impresionant spectacol de FLAMENCO, dans traditional spaniol, cu origini in sudul tarii. Flamenco-ul este un dans solo, caracterizat prin aplauze de mana, impuscaturi de pasi, manevre complicate ale mainilor, bratelor si a corpului. Dansul este de obicei insotit de un cantaret si/sau chitarist (tarif: 30 Euro/pers. - durata show: o ora). Cazare hotel 3* Madrid.

Ziua 4
Madrid - Toledo - Madrid Mic dejun. Zi libera pentru vizite individuale sau, OPTIONAL, excursie la TOLEDO (35 Euro de persoana) - deplasare cu autocar/microbuz. Toledo, orasul lui El Greco - Situat intre coline si inconjurat de raul Tajo, fosta capitala a Spaniei vizigotice pana in sec al VIII-lea, este un adevarat monument. Atractii: Biserica Sf. Toma cu capodopera lui El Greco care ilustreaza Funerariile Contelui Orgaz. Apoi vom face o scurta plimbare pe jos in Cartierul Evreiesc cu Sinagoga El Transito, Muzeul Sefardi, Biserica si Manastirea San Juan de los Reyes etc. Intrari optionale la Catedrala din Toledo si Sinagoga del Transito. Orasul Toledo, loc de coexistenta a culturilor crestina, evreiasca si maura, a fost declarat Patrimoniu Mondial de UNESCO in 1986. Timp liber la dispozitia turistilor pentru servirea mesei sau a unei cafele pe una dintre zecile de artere pietonale ale cochetului oras. Revenim dupa-amiaza in Madrid. Cazare hotel 3* Madrid.

Ziua 5
Madrid - Segovia - Madrid - Bacau Mic dejun. Zi libera pentru vizite individuale sau, OPTIONAL, excursie la SEGOVIA (35 Euro de persoana) - deplasare cu autocar/microbuz. Segovia - centrul istoric al orasului a fost declarat Patrimoniu Mondial de catre UNESCO inca din anul 1985. Apeductul din Segovia, cel mai bine conservat din lume si cel mai lung din Europa. Catedrala, situata in Plaza Mayor, a fost ridicata intre secolul al XVI-lea si al XVIII-lea in stil gotic si renascentist. Numita si La dama de las catedrales este o capodopera a genului. Alcazar, fortareata regilor Castiliei, este cea care l-a inspirat pe Walt Disney in proiectarea Castelului Fermecat din Disneyland. Spre seara ne intoarcem la Madrid, timp liber la dispozitia turistilor. Transfer de la hotel la Aeroportul Barajas pentru zbor Madrid - Bacau, cu decolare la orele 23:55 si sosire acasa la 04:40.


40 EURO reducere pentru plata integrala pana la 25.04.2022

Pret: 539 EURO / 499 EURO tarif non-refundable
Supliment camera single: 150 EURO

Transport avion. IMBARCARE DIN Bacau

PRETUL INCLUDE
- Zbor compania BlueAir cu bagaj de cala de 10 kg inclus in tarif
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*
- Transferuri incluse
- Vizitarea obiectivelor turistice incluse in program
- Ghid-insotitor din partea agentiei

NU SUNT INCLUSE IN PRET
- Taxe de intrare la obiectivele turistice si nici ghizii locali pentru acestea
- Taxe hoteliere (se achita direct de turist la receptia hotelurilor)

EXCURSII OPTIONALE
- Toledo (servicii incluse: transfer, ghid insotitor): 35 Euro
- Segovia (servicii incluse: transfer, ghid insotitor): 35 Euro

CONDITII FINANCIARE

TARIF FLEXI

TERMENE DE PLATA:
- 30% din pretul pachetului turistic, in 2 zile lucratoare de la data inscrierii turistului;
- 30% din pretul pachetului turistic, in intervalul cuprins intre ziua 3 de la data inscrierii turistului si 45 zile inainte plecarii;
- 40% din pretul pachetului turistic, cu minimum 21 zile inainte de plecare.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- Anulare gratuita, daca renuntarea se face cu 30 zile inainte de plecare;
- 50% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face in intervalul 30-21 zile inainte de plecare;
- 100% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face cu cel putin 20 zile inainte de plecare.

TARIF NON-REFUNDABLE

TERMENE DE PLATA:
- 50% din pretul pachetului turistic, in 2 zile lucratoare de la data inscrierii turistului;
- 50% din pretul pachetului turistic pana la expirarea termenului de valabilitate a ofertei (25.04.2022).

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- 50% din pretul pachetului turistic, dupa primirea serviciilor comandate, daca renuntarea se face pana la expirarea termenului de valabilitate a ofertei (25.04.2022);
- 100% din pretul pachetului turistic, dupa primirea serviciilor comandate, daca renuntarea se face dupa expirarea termenului de valabilitate a ofertei (25.04.2022).

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Avion Bacau - Madrid
Transport Avion Madrid - Bacau

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bacau catre City Break Madrid (5 zile), Toate locatiile, Spania

Verifica tarife si disponibilitate