Ziua 1
Bacau - Londra (vizitare) Intalnire la aeroportul din Bacau cu 2 ore inainte de zbor, decolare spre Londra la orele 06:00. Sosim la 07:20 pe aeroportul Luton - transfer (privat) catre hotel si acomodare cu noul fus orar. Dupa cazare, incepem vizita (mijloacele de transport in comun) cu cele mai reprezentative obiective turistice ale capitalei: Palatul Westminster cunoscut si sub numele de Casa Parlamentului, locul unde se afla cele doua camere ale Parlamentului Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord: Camera Lorzilor si Camera Comunelor, Orologiul Big Ben - simbolul Londrei, Catedrala Westminster Abbey (intrare contra-cost) - locul de incoronare, casatorie si inmormantare a monarhilor Marii Britanii. Ne plimbam prin St. James Park, renumit pentru veveritele pe care le gazduieste si ne incheiem programul de vizitare in piata Trafalgar Square, unde admiram fantanile si Columna lui Nelson. In imediata apropiere putem vizita gratuit Galeriile Nationale. Timp liber pentru spre seara in Piata Leicester, zona de shopping si degustari, in care nu trebuie ratat magazinul bomboanelor M&M. Recomandam servirea cinei in cartierul chinezesc, situat langa Leicester Square. Cazare Hotel 3* Londra.

Ziua 2
Londra (vizitare) Mic dejun. Incepem ziua cu Buckingam Palace - resedinta oficiala a Reginei, unde asistam la schimbarea garzii. Dupa o scurta plimbare in Green Park, ne deplasam spre St. Paul Cathedral - cea mai mare biserica din Londra (anglicana), unde au avut loc funerariile lordului Nelson, funerariile lui Winston Churchill dar si ceremonia nuntii Printului Charles cu Printesa Diana. O urcare pe cupola bisericii ne deschide o priveliste minunata asupra Londrei. Dupa o scurta pauza pentru servirea pranzului, continuam ziua de vizita cu celebrul Tower of London. Construit de William Cuceritorul in 1078, acesta este folosit si ca inchisoare incepand cu anii 1100. Adaposteste regi precum Richard inima-de-leu, Henric al III-lea si deserveste Anglia ca sediu al trezoreriei, armurariei, Bijuteriei Coroanei si oficiu al arhivei publice. Timp liber pentru promenada de-a lungul Tamisei si pentru Tower Bridge - cel mai renumit pod ce traverseaza raul. Optional, ne imbarcam in croaziera pe Tamisa si calatorim pana la London Eye. Spre seara, timp liber la dispozitia Dvoastra pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei: Oxford Street, Regent Street si Picadilly Circus: nu uitati sa serviti un ceai negru englezesc in celebra piata Covent Garden. Dornici de petreceri in stil britanice Ramaneti in cartierul Soho la unul din zecile de puburi tematice. Cazare hotel 3* Londra.

Ziua 3
Londra (vizitare) Mic dejun. Astazi va propunem un program mai lejer, cu vizite individuale. Muzeul de ceara Madame Tussauds aflat la statia de metrou Baker Street, caruselul London Eye cu o panorama extraordinara a intregii Londre si Aquariumul aflat in imediata apropiere nu trebuie sa lipseasca din programul nostru. Servim pranzul langa Aquarium la unul din restaurantele Fish & Chips (traditional englezesc) la malul Tamisei si pornim in voie spre Gradina Zoologica aflata in Regent-s Park, Gara Kings Cross unde au fost filmate secvente din filmul Harry Potter, Cartierul Notting Hill cu ale sale case englezesti frumos colorate, sau o croaziera pana la Observatorul Astronomic Greenwich (Meridianul zero). Spre seara va recomandam un restaurant/bar aflat la inaltime, de unde putem vedea capitala frumos iluminata: SkyGarden, The Shard sau Radio Rooftop. Cazare hotel 3* Londra.

Ziua 4
Windsor - Stratford - Oxford Mic dejun.Timp liber in Londra sau optional (50 Euro/persoana) excursie la Windsor. Se viziteaza castelul Windsor, cel mai mare si unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va incanta printre altele cu Apartamentele regale si Capela St. George-s. Excursia optionala continua spre Stratford-upon-Avon, locul de nastere al inegalabilului Shakespeare, apoi spre Oxford cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen-s College, Merton College, Catedrala. Intoarcere pentru cazare la acelasi hotel la Londra. Cazare hotel 3* Londra.

Ziua 5
Londra - Bacau Mic dejun. Program liber pentru shopping si vizite individuale. La orele 11:00 intalnire la hotel pentru transfer aeroport. Zbor compania WizzAir Londra - Bacau cu orarul 14:05-19:10.


30 EURO reducere pentru plata integrala pana la 21.06.2022

Pret: 579 EURO
Supliment camera single: 150 EURO

Transport avion. IMBARCARE DIN Bacau

PRETUL INCLUDE
- Zbor compania WizzAir cu bagaj de mana si prioritate la imbarcare de 10 kg inclus in tarif
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*
- Transferuri incluse
- Vizitarea obiectivelor turistice incluse in program
- Ghid-insotitor din partea agentiei

NU SUNT INCLUSE IN PRET
- Taxe de intrare la obiectivele turistice si nici ghizii locali pentru acestea
- Taxe hoteliere (se achita direct de turist la receptia hotelurilor)

EXCURSII OPTIONALE
- Tamisa: 25 Euro/pers.
- Windsor - Stratford - Oxford: 50 Euro/pers.

CONDITII FINANCIARE

TARIF FLEXI

TERMENE DE PLATA:
- 30% din pretul pachetului turistic, in 2 zile lucratoare de la data inscrierii turistului;
- 30% din pretul pachetului turistic, in intervalul cuprins intre ziua 3 de la data inscrierii turistului si 45 zile inainte plecarii;
- 40% din pretul pachetului turistic, cu minimum 21 zile inainte de plecare.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- Anulare gratuita, daca renuntarea se face cu 30 zile inainte de plecare;
- 50% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face in intervalul 30-21 zile inainte de plecare;
- 100% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face cu cel putin 20 zile inainte de plecare.

TARIF NON-REFUNDABLE

TERMENE DE PLATA:
- 50% din pretul pachetului turistic, in 2 zile lucratoare de la data inscrierii turistului;
- 50% din pretul pachetului turistic pana la expirarea termenului de valabilitate a ofertei (21.06.2022).

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- 50% din pretul pachetului turistic, dupa primirea serviciilor comandate, daca renuntarea se face pana la expirarea termenului de valabilitate a ofertei (21.06.2022);
- 100% din pretul pachetului turistic, dupa primirea serviciilor comandate, daca renuntarea se face dupa expirarea termenului de valabilitate a ofertei (21.06.2022).

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Avion Bacau - Londra
Transport Avion Londra - Bacau

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bacau catre City Break Londra (5 zile), Toate locatiile, Marea Britanie

Verifica tarife si disponibilitate