Casa de oaspeţi Braunegger

Kaltenbach - Ried - Stumm Austria
Skipass inclus!
Kaltenbach - Schi perfect în Zillertal!

Kaltenbach este situat, cu Ried şi Stumm, în centrul Zillertals. Kaltenbach este cea mai mare şi în acelaşi timp cea mai cunoscută dintre aceste staţiuni. Datorită străzii de centură nu există trafic de tranzit. Micuţa localitate este situată chiar lângă Kaltenbach şi este mai degrabă liniştită, iar Stumm - de cealaltă parte a văii - se află la doar cca. 1500 m de gondolă şi are un farmec special, printre altele datorită frumoasei pieţe de sat tiroleze. Toate cele trei localităţi dispun de infrastructură turistică modernă, cum are fi piscine şi multe alte posibilităţi de petrecere a timpului liber. În mijlocul domeniului schiabil Hochzillertal se află cabana "Kristallhütte" şi "Wedelhütte" care se numără printre cele mai bune hanuri din Zillertal iar printre clienţi se numără şi numeroase celebrităţi. Nenumărate restaurante vă stau la dispoziţie cu specialităţi locale cum ar fi spätzle, ştrudel cu mere sau Kaiserschmarrn.

Mecca Après-Ski-ului, Hochzillertal vă oferă cam tot ce vă puteţi dori pentru o zi de schi perfectă din toate punctele de vedere. Cabane tradiţionale cu şezlonguri şi cămine în aer liber pot fi găsite practic oriunde pe pârtii. Deosebit de exclusiv este refugiul Kristallhütte şi Wedelhütte. La Postalm (Hanul Poştei) şi sChic Bar chiar în staţia Hochzillertal vă aşteaptă un ceai vânătoresc şi vin fiert. Seara distracţia se mută în baruri şi discoteci, unde se petrece până în dimineaţă! În fiecare miercuri şi vineri până la ora 22:00 este posibil schiatul în nocturnă. Cabana Kristallhütte care se află la altitudinea de 2150 m la staţiunea de munte Kristall-Express oferă preparate de bucătărie creative la preţuri atractive. Sunt servite produse regionale proaspete. În interior vă aşteaptă un şemineu cu salon rustic. Dacă vremea permite este deschisă terasa care oferă pe lângă un bar, şezlonguri şi paturi cu apă. Din sezonul 2013/2014 oferă în plus o cramă de vinuri. Cei care îşi doresc activităţi sportive în afara pârtiei, pot profita de ofertele pentru înot, patinaj, bowling, excursii sau săniuş – în Kaltenbach (aproape) nimic nu este imposibil! La fel merită o excursie la Fügen în parcul de distracţii acvatic Zillertal. Aici cei mici se pot distra pe toboganul de 133 m, cel mai lung din Austria de vest.

Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" vă pune la dispoziţie 542 km de pârtie în Zillertal Arena, la Mayrhofner Bergbahnen, la domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000, la domeniul Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch precum şi Wildkogel-Arena in Bramberg. Domeniile schiabile sunt conectate în mod exemplar prin intermediul navetei gratuite cu autobuzul sau cu trenul. De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, astfel încât să vă puteţi bucura de zăpadă şi soare împărțind bucuria cu cei dragi de acasă în timp real (v. regiunea de schi). De la Kaltenbach puteţi accesa direct domeniul schiabil "Ski-optimal Hochzillertal-Hochfügen", domeniu căruia experţii de la skiresort.de i-au acordat deja diverse distincţii! Datorită legăturii dintre Hochfügen, Hochzillertal și Spieljoch (cu skibus-ul), aveți la dispoziție aproximativ 110 km (inclusiv trasee de schi) de pârtii variate. Staţiune din vale a Ski-Dorado-ului, „Hochfügen“ se află la 1500 m deasupra nivelului mării. Acest fapt le garantează împătimiţilor după zăpadă siguranța zăpezii până la sfârşitul lui aprilie. Valea la altitudine este în mod special potrivită pentru schiorii care caută o zonă de schi variată şi cu diverse grade de dificultate. Noile instalaţii pe cablu includ un teren nou, minunat, care ajunge la o înălţime de 2360 m. Din decembrie 2018 telecabina de 10 locuri Wimbachexpress înlocuieşte telescaunul de 4 locuri Krössbichl. Noua staţie de munte adăposteşte restaurantul italienesc elegant Albergo şi este situată cu 180 m mai sus, deschizând astfel noi posibilităţi de coborâre. În plus, se plănuiește o nouă conexiune peak-to-peak de la domeniul schiabil Hochzillertal-Hochfügen la Spieljoch.

Fiecare dintre satele din Zillertal are propriile trasee de schi fond. În total, aceasta creează o rețea de aproximativ 125 km lungime. Cu un total de 53 de kilometri de pârtii de schi fond, prima regiune de vacanță din Zillertal, care reunește satele Bruck, Fügen, Kaltenbach, Strass, Stumm și Uderns, printre altele, este o destinație ideală pentru schiorii de fond. Pârtia de schi fond din Stumm, de exemplu, care leagă Kaltenbach și Stumm pe o distanță relativ ușoară de 9,6 km, este deosebit de frumoasă. Traseul ușor de 2 km din Ried, care începe de la Gasthof Zillertalhof, este, de asemenea, foarte recomandat pentru începători. Satul Uderns, aflat în apropiere, oferă, de asemenea, un traseu pentru începători, cu o lungime de 1,7 km.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Casa de oaspeţi Braunegger, Zillertal, Austria

Verifica tarife si disponibilitate