Ziua 1
26.11.2021 vineri: Plecare ora 22:00 din Bucuresti (Piata Unirii - baza Dealului Mitropoliei) pe traseul Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Viena. 

Ziua 2
27.11.2021 sambata: Sosire in Viena. Tur panoramic cu autocarul pe traseul: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, traversarea Dunarii si Ringul Vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre). In centru plimbare pietonala, vizite : Piata Maria Tereza, Coloana Ciumei, Piata Eroilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan, strazile comerciale Kartnerstrasse si Mariahilfestrasse. Dupa turul de oras, vizita Piata de Craciun din piata Primariei din Viena. Plecare catre hotel. Cazare Hotel in zona Viena.

Ziua 3
28.11.2021 duminica: Mic dejun. Timp liber in Viena sau optional Excursie Defileul Dunarii de la Wachau pret 25 euro / pers: se intinde de la Krems la Melk si a fost inclus in Patrimoniul UNESCO pentru frumusetea naturala si istorica cu podgorii de vie si sate viticole, paduri, fortarete si castele. Vom vizita si Abatia benedictina de la Melk ce include Sala de Marmura, terasa cu vederea panoramica superba a Dunarii, Biblioteca si fastousul interior al bisericii. Retur la Viena. Vizita Piata de Craciun de la Palatul Imperial Schonbrunn.  Cazare Hotel in zona Viena.

Ziua 4
29.11.2021 luni: Mic dejun. Plecare catre Budapesta . Pe traseu vom efectua o scurta oprire la Pandorf Outlet pentru cumparaturi. Continuam calatoria si ne oprim la Bratislava, in centrul vechi, pentru a ne bucura de decoratiunile de sezon, vizitam Biserica Incoronarii Mariei Tereza si ne relaxam Piata de Craciun de la Bratislava. Sosire Budapesta. Cazare Hotel in zona Budapesta.

Ziua 5
30.11.2021 marti: Mic dejun. Tur de oras cu autocarul pe traseul : Dealul Cetatii (cu oprire la: Bastionul Pescarilor, Biserica Mattyas si Palatul Regal), Bulevardul Andrassy (Opera), Piata Eroilor (oprire), Biserica Sf. Stefan, Parlamentul, traversarea Dunarii. In desfasurarea turului se vad (din autocar): Citadela, Statuia Gellert, Podul Margareta, Insula Margareta, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Podul Libertatii, Podul Petofi etc.  Vizitarea Pietei de Craciun. Seara optional Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva (include : vaporas, ghid local, cina festiva bufet cu bauturi si muzica, pret 45 euro/ pers). Cazare Hotel in zona Budapesta.

Ziua 6
01.12.2021 miercuri: La multi ani, Romania! Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire in tara in functie de trafic si formalitatile vamale.


Pentru plata la agentie a 2 excursii optionale se obtine o reducere de 10% din tariful acestora.

Pretul include: 
 - transport cu autocar clasificat pentru curse interne si internationale;
 - cazare 2 nopti Hotel 3* in zona Viena + 2 nopti Hotel  3* in zona Budapesta + mic dejun;
 - ghid atestat insotitor.

Pretul nu include: 
 - cheltuieli personale,
 - bilete de intrare la obiective (pret bilet Tropicarium aproximatix 10 euro / pers
 - orice alt serviciu care nu este mentionat. 

Excursiile Optionale: 
 - Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva pret 45 euro / pers
 - Defileul Dunarii de la Wachau pret 25 euro / pers 
 - taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie; 

Termeni de plata : Avans 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare.

Modalitati de plata: cash in agentiile bancare sau prin transfer bancar (internet banking.  Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single:  90 euro / pers. 

Tarife copii:
 - Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita tariful de 100 euro.
 - Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita tariful de 185 euro, beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
 - Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare: 
- Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara.  
- Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. 
- Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Grup minim: 25 persoane.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului

Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

OBSERVATII generale:
1)tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2)camerele single se confirma doar de catre agentie;
3)clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4)agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5)daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6)daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7)distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8)ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
9)conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10)agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11)este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12)efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
13)pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar;
14)transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane , transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15)prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.
Imbarcari din tara:
 
NOTA transferuri: Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti / sau localitate de destinatie (in cazul  efectuarii  transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore). Pentru imbarcarea din tara , transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din tariful corespundator rutei.

Imbarcare gratuita din tara:
Pitesti  - Bucuresti - retur                            (Pitesti - Petrom Podul Viilor)
Rm Valcea  - Bucuresti - retur                     (Rm Valcea  - Autogara Antares)
Sibiu  - Bucuresti - retur                      (Sibiu - Benzinaria LUKOIL)
Deva  - Bucuresti - retur                             (Deva - McDonald s Gara)

Transbordari CONTRA COST:
Giurgiu  - retur = 15.00 euro / pers (Giurgiu - Rompetrol vis-a-vis de Kaufland)
Targoviste  - Bucuresti - retur = 20.00 euro / pers (Targoviste - Hotel Valahia)
Ploiesti  - Bucuresti - retur = 20.00 euro / pers (Ploiesti - Benzinaria Petrom Metro)
Campina  - Bucuresti - retur = 25.00 euro / pers (Campina - Benzinarie OMV)
Mioveni  - Bucuresti - retur = 25.00 euro / pers (Mioveni - Catedrala Sf Petru si Pavel)
Campulung  - Bucuresti - retur = 30.00 euro / pers (Campulung - Autogara Campulung)
Craiova  - Bucuresti - retur = 30.00 euro / pers (Craiova - Benzinaria Petrom Gara)
Slatina  - Bucuresti - retur = 20.00 euro / pers (Slatina - Benzinaria OMV)

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Viena
Transport Autocar Viena - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre CIRCUIT PIETE DE CRACIUN VIENA - BRATISLAVA - BUDAPESTA, Toate locatiile, Austria

Verifica tarife si disponibilitate