Silver Mountain Resort & Spa (Elexus Poiana Brasov) - Oferta Revelion

Poiana Brasov Romania
Silver Mountain Resort este un complex de apartamente din Poiana Brașov, la 20 de minute de mers pe jos de pârtia de schi Bradul.

~
Servicii incluse: - cazare; - 30.12.2022: petrecere cu muzica live; - 31.12.2022: mic dejun si cina festiva (muzica live, dansuri, invitati surpriza, tombola cu premii); - 01.01.2023: brunch si cina (muzica live si invitati speciali); - 02.01.2023: mic dejun; - acces gratuit la SPA in limita locurilor disponibile (sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi interior, piscina interioara, sala de fitness, piscina infinity exteriora incalzita). Informatii suplimentare: - mesele pentru copiii pana la varsta de 6.99 ani se servesc separat, insotiti de personaje din desene animate, jocuri interactive, pictat pe fata - masa bufet; - taxa de salvamont NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare;
- 30.12.2022: petrecere cu muzica live;
- 31.12.2022: mic dejun si cina festiva (muzica live, dansuri, invitati surpriza, tombola cu premii);
- 01.01.2023: brunch si cina (muzica live si invitati speciali);
- 02.01.2023: mic dejun;
- acces gratuit la SPA in limita locurilor disponibile (sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi interior, piscina interioara, sala de fitness, piscina infinity exteriora incalzita).

Informatii suplimentare:
- mesele pentru copiii pana la varsta de 6.99 ani se servesc separat, insotiti de personaje din desene animate, jocuri interactive, pictat pe fata - masa bufet;
- taxa de salvamont NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Silver Mountain Resort & Spa (Elexus Poiana Brasov) - Oferta Revelion, Poiana Brasov, Romania

Verifica tarife si disponibilitate