Hotel Bradul este situat langa parcul statiunii, foarte aproape de partia de schi.

Facilitati hotel: 25 camere duble matrimoniale, 119 camere duble twin si 6 apartamente, restaurant (380-400 locuri), lift, seif la receptie, sala de conferinte (120 locuri), baza de tratament, piscina, sauna.

Facilitati camere: TV-LCD, frigider cu minibar, telefon, cablu, baie proprie. Camerele situate la etajele 1 si 6 sunt fara balcon.

~
Oferta include: - 3 nopti cazare; - mic dejun bufet suedez in 23.04;24.04 si 25.04.2022 - cina bufet suedez in 22.04 si 23.04.2022 - cina festiva de Paste in 24.04.2022 cu meniu traditional; - acces gratuit la piscina, sauna si sala de fitness. Informatii suplimentare: - copiii intre 0-1.99 ani nu au cina festiva de Paste incluse; in cazul in care doresc turistii vor achita la receptie cina; - cina festiva se va desfasura respectand restrictiile in vigoare; - accesul la centrul SPA pe durata sejurului este considerat facilitate gratuita a pachetului si prin urmare daca vor exista restrictii de functionare a centrelor SPA interioare, hotelul nu va putea oferi aceasta facilitate si nici nu va putea compensa cu alte servicii turistice; - taxa hoteliera si taxa de salvamont NU sunt incluse in tarifel si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- 3 nopti cazare;
- mic dejun bufet suedez in 23.04;24.04 si 25.04.2022
- cina bufet suedez in 22.04 si 23.04.2022
- cina festiva de Paste in 24.04.2022 cu meniu traditional;
- acces gratuit la piscina, sauna si sala de fitness.

Informatii suplimentare:
- copiii intre 0-1.99 ani nu au cina festiva de Paste incluse; in cazul in care doresc turistii vor achita la receptie cina;
- cina festiva se va desfasura respectand restrictiile in vigoare;
- accesul la centrul SPA pe durata sejurului este considerat facilitate gratuita a pachetului si prin urmare daca vor exista restrictii de functionare a centrelor SPA interioare, hotelul nu va putea oferi aceasta facilitate si nici nu va putea compensa cu alte servicii turistice;
- taxa hoteliera si taxa de salvamont NU sunt incluse in tarifel si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Bradul - Oferta Paste, Vatra Dornei, Romania

Verifica tarife si disponibilitate