Hotel Bradul este situat langa parcul statiunii, foarte aproape de partia de schi.

Facilitati hotel: 25 camere duble matrimoniale, 119 camere duble twin si 6 apartamente, restaurant (380-400 locuri), lift, seif la receptie, sala de conferinte (120 locuri), baza de tratament, piscina, sauna.

Facilitati camere: TV-LCD, frigider cu minibar, telefon, cablu, baie proprie. Camerele situate la etajele 1 si 6 sunt fara balcon.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun (bufet suedez); - acces gratuit la piscina, jacuzzi, sauna si sala de fitness (in cazul in care vor exista restrictii de functionare a centrelor SPA interioare, nu se va putea oferi aceasta facilitate si nici nu se poate compensa cu alte servicii turistice). Informatii suplimentare: - taxa hoteliera si taxa de salvamont NU sunt incluse in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun (bufet suedez);
- acces gratuit la piscina, jacuzzi, sauna si sala de fitness (in cazul in care vor exista restrictii de functionare a centrelor SPA interioare, nu se va putea oferi aceasta facilitate si nici nu se poate compensa cu alte servicii turistice).

Informatii suplimentare:
- taxa hoteliera si taxa de salvamont NU sunt incluse in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Bradul - Oferta Standard - Mic dejun - 5 nopti, Vatra Dornei, Romania

Verifica tarife si disponibilitate