Situat pe plaja principală din centrul orașului Kos, Hotelul Triton pune la dispoziție camere și suite cu aer și balcon. Oferă acces gratuit la internet Wi-Fi și servește un mic dejun american.

Camerele și suitele de la Triton sunt decorate elegant. Acestea sunt dotate cu TV prin cablu, minibar și uscător de păr. Unități au podea cu parchet și ferestre izolate fonic. Cele mai multe camere au vedere la Marea Egee.

In restaurantul Avanti este servit zilnic micul dejun tip bufet. Oaspeții pot lua micul dejun in camera lor, la un cost suplimentar. Avanti servește preparate din bucătăria italiană la pranz și cină. Triton are un bar care servește cafea.

Hotelul Triton este un punct de plecare ideal pentru explorarea insulei. In imediata apropiere oaspeții pot vizita copacul lui Hipocrat, Castelul Cavalerilor și portul de acord Kos. Langă hotel sunt disponibile locuri de parcare gratuite.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - KOS 2024 (luni) Bucuresti - Kos; Taxele de aeroport; Avion KOS - OTOPENI 2024 (luni) Kos - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Triton Boutique Hotel, Kos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate