Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
cauta
18
cauta
19
cauta
20
cauta
21
cauta
22
cauta
23
cauta
24
cauta
25
cauta
26
cauta
27
cauta
28
cauta
29
cauta
30
cauta
31
cauta
Casa Ivascu (Moisei)

Casa Ivascu (Moisei)

Localizare:Casa Ivascu este situata in comuna Moisei, Maramures, intre orasele Viseu si Borsa la poalele muntelui Pietrosul Mare, la 8 km de Mocanita de pe Valea Vaserului, si la 21 km de Cascada Cailor din Borsa si la 10 km de Valea Izei( cu Izvorul Albastru al Izei. Camere: Casa Ivascu va pune la dispozitie 5 camere cu bai proprii (3 duble, 2 triple) si 1 camera matrimoniala cu baie comuna, capacitate 12-14 persoane Facilitati:Bucatarie, sala de servit masa, living, terasa, foisor cu gratar si ceaon, gradina, loc de parcare.*La cerere, gazdele va pot oferi mic dejun si cina.
CAZARE
de la
EUR2798EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Pensiunea Casa La Bella Vista (Moisei)

Pensiunea Casa La Bella Vista (Moisei)

Localizare:Casa se afla la o distanta de 500 m de DN18. Locatia este amplasata la poalele Muntilor Rodnei ,in apropierea numeroaselor atractii turistice.Camere:Casa a fost construita in anul 2017, dispune de 3 camere triple si 4 camere duble cu baia in fiecare camera,w-ifi,Tv led,icalzire centrala pe lemne, capacitate 17 persoane.Facilitati:Casa La Bella Vista va pune la dispozitie servicii de cazare la cele mai inalte standarde: sala de mese cu o capacitate de 24 persoane, curte mare cu loc de joaca pentru copii, parcare proprie, ciubar cu apa sarata, foisor, gratar, cuptor barbeque, posibilitatea de a imbraca costume populare.Unitatea de cazare are bucatarie profesionala, dar nu se poate folosi de catre oaspeti.*La cerere se ofera mic dejun si cina.
CAZARE
de la
EUR2990EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Pensiunea Casa Fratii Mat (Moisei)

Pensiunea Casa Fratii Mat (Moisei)

Localizare Pensiunea Fratii Mat se afla la 6 km de centrul orasului Viseu de Sus, 7 km de Mocanita, 26 km de partia Complex Borsa, 30 km de partia Pasul Prislop, 30 km de Manastirea Barsana, 67 km de Cimitirul Vesel.   Camere: Pensiunea dispune de 36 locuri de cazare in  camere matrimoniale, triple, cvadruple si apartament cu 2 camere, toate dotate cu internet wireless, baie proprie, balcon (unele dintre camere) Facilitati: Pensiunea  dispune de restaurant cu preparate tradtionale cu capacitate de 80 locuri, unde se poate servi mic dejun si cina, parcare gratuita, terasa, spatiu verde.*Pensiunea NU dispune de spatiu pentru gratar.Masa se poate servi in restaurantul unitatii sub forma de fisa cont sau a-la-carte
CAZARE
de la
EUR3255EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Pensiunea Maramures Landscape (Moisei)

Pensiunea Maramures Landscape (Moisei)

Moisei, Maramures
Localizare: Pensiunea Agroturistica Maramures Landscape este o structura turistica nou creata menita sa deserveasca una dintre cele mai frumoase zone turistice din Romania. Este plasata intr-o zona multiculturala istorica cu vechi traditii culturale romanesti.Se afla in localitatea Moisei, strada Principala, nr. 205/D, jud.Maramures.Camere:Ea are in componenta sa un numar total de 9 spatii de cazare , capacitate 20 persoane. Camerele sunt dotate cu TV, Wi-FI gratuit, baie proprie si balcon.Facilitati: Pensiunea dispune de un living si o bucatarie complet utilata, parcare privata supravegheata, spatiu pentru gratar, foisor si loc de joaca pentru copii.*La cerere se ofera mic dejun.
CAZARE
de la
EUR3688EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Pensiunea Casa Belvedere Pietrosu (Moisei)

Pensiunea Casa Belvedere Pietrosu (Moisei)

Localizare: Situata in Maramuresul Istoric, Casa Belvedere Pietrosu,va pune la dispozitie servicii de cazare la cele mai inalte standarde. Casa se afla la o distanta de 700 m de DN18 de unde se poate admira panorama Muntelui Pietrosu RodneiCamere:  Casa Belvedere Pietrosu dispune de 11 camere duble (pat matrimonial cu baia in fiecare camera,wi-fi,Tv led,) cu posibilitate de adaugare pat suplimentarFacilitati: Spatiu verde, foisor cu gratar, living , parcare proprie, loc de joaca pentru copii, , incalzire centrala pe lemne.* La cerere, gazdele va pot pregati mic dejun si cina.
CAZARE
de la
EUR3897EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii