+4 021 250 15 63

office@neo-tour.ro

  • Nei Pori - Vila Niovi

    de la 95 euro
  • Circuit Iordania - Turul Regilor

    de la 842 euro

Protectia Datelor cu Caracter Personal

Vă mulţumim pentru vizitarea paginei noastre de internet.

Noi tratăm cu seriozitate protecţia datelor dumneavoastră personale şi ne străduim nu numai să vă punem la dispoziţie o ofertă online cuprinzătoare, ci şi să vă asigurăm dreptul de a decide asupra modului în care sunt folosite informaţiile pe care ni le comunicaţi. Baza legală o constituie  Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

GE-COST 2001 SRL a fost înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal – Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – sub nr. 30043/13.11.2013

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC GE-COST 2001 SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: marketing si publicitate.
Datele furnizate sunt necesare in vederea transmiterii de oferte comerciale si informatii referitoare la serviciile turistice furnizate de catre SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism NEOTOUR.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare transmiterii de oferte comerciale si informatii referitoare la serviciile turistice furnizate de catre SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism NEOTOUR.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator.

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC GE-COST 2001 SRL
□DA □NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC GE-COST 2001 SRL cu sediul social in: Sos. Mihai Bravu nr 2 bl 60 B sc B etj 1 ap 82 camera 2 sector 3 Bucuresti. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.