+4 021 250 15 63

office@neo-tour.ro

  • Nei Pori - Vila Niovi

    de la 95 euro
  • Circuit Iordania - Turul Regilor

    de la 842 euro

Politica de confidentialitate

INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este actualizată periodic.
De fiecare dată când vom opera o modificare, o vom afișa pe site-ul nostru web www.neo-tour.ro și vă vom anunța.

Data ultimei actualizări: 24 MAI 2018

Prin această informare vă explicăm modul în care procesam, inclusiv colectăm, utilizăm, facem schimb și protejăm datele dvs. cu caracter personal, atunci când utilizați produsele și serviciile noastre, precum și site-ul nostru web.

Despre noi

Suntem SC GE-COST 2001 S.R.L ( agentia de turism NEOTOUR )

În această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal:
– „noi/al nostru” înseamnă SC GE-COST 2001 SRL( agentia de turism NEOTOUR );
– „terță parte” înseamnă altcineva decât noi sau dvs.;

Sediul nostru social este situat la adresa : Sos. Mihai Bravu nr 2 bl 60B sc B etj 1 ap 82 camera 2 sector 2 Bucuresti
Suntem înregistrați în România sub nr. RO 14147932 cu numele SC GE-COST 2001 S.R.L..
Numărul nostru de telefon din centrală este : 021.250.15.63 sau 0723.424.646
Ne puteți trimite un e-mail la adresa : office@neo-tour.ro

Cum ne puteți contacta

Opinia dvs. este importantă pentru noi – dacă aveți întrebări cu privire la Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteți trimite un e-mail la adresa : office@neo-tour.ro, prin poștă sau curier la adresa : Sos. Mihai Bravu nr 2 bl 60B sc B etj 1 ap 82 camera 2 sector 2 Bucuresti

Principiile noastre

SC GE-COST 2001 SRL și-a luat angajamentul să vă respecte viața privată. Luăm în serios protecția datelor, securitatea și conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private.

Am inclus principalele noastre Angajamente privind Protecția Datelor pe site-ul nostru www.neo-tour.ro
Urmărim să punem aceste angajamente în centrul a tot ceea ce facem.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm cu privire la dvs.

Informațiile pe care le colectăm cu privire la dvs. și modul în care le colectăm pot varia în funcție de produsele și serviciile pe care le utilizați și la care subscrieți, modul în care ați utilizat produsele și serviciile și modul în care ați interacționat cu SC GE-COST 2001 SRL chiar dacă nu sunteți client, sau ceea ce am obținut de la o terță parte care avea permisiunea de a face schimb de informații cu noi.

SC GE-COST 2001 SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal în baza următoarelor:

1. Date colectate la crearea de cont
Atunci când folosiți Serviciile noastre procesăm anumite date cu caracter personal precum: nume, prenume, e-mail, număr de telefon, date legate de interacțiunea cu Administratorul Site-ului, informații standard de autentificare pe internet, tipul de browser și limba, timpii de acces și adresele site-urilor respective, informații legate de calitatea și utilizarea Site-ului.
Furnizarea datelor personale către Administratorul Site-ului este voluntară. Cu toate acestea, în funcție de tipul de serviciu pe care doriți să îl utilizați, este posibil să vă oferim aceste servicii doar dacă ne furnizați anumite date cu caracter personal, de exemplu, vă putem procesa o rezervare/ comandă doar dacă colectăm date precum numele, datele de contact și/sau detalii livrare comandă.

2. Atunci când dorești să efectuezi o rezervare, în calitate de turist
Solicităm date precum nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, dată sosire/plecare, numari si nume adulți/copii, data nașterii.
Este posibil să nu faceți rezervarea de călătorie doar pentru dumneavoastră, de aceea vi se pot solicita informații despre alți oaspeți, ale căror date le furnizați ca parte a rezervării sau puteți face o rezervare în numele altcuiva. Utilizatorul este responsabil să se asigure că persoana sau persoanele ale căror informații le furnizează știu și acceptă modul în care Administratorul Site-ului utilizează informațiile lor.
Prelucrarea datelor cu caracter personal este pentru executarea unui contract, adică pentru finalizarea și administrarea rezervăriilor Utilizatorilor de călătorie. În cazul în care datele personale solicitate nu sunt furnizate, Administratorul Site-ului nu poate finaliza rezervarea și nici nu putem oferi serviciile solicitate.

3. Cookies
Pentru a gestiona Site-ul și pentru a facilita o navigare îmbunătățită, Administratorul Site-ului sau furnizorii săi de servicii ar putea utiliza cookie-uri sau semnalizatoare web (imagini electronice care permit acestui Site web contorizarea vizitatorilor care au accesat o anumită pagină și accesarea anumitor cookie-uri) pentru a colecta date agregate. Puteți obține informații suplimentare despre modul în care folosim modulele cookie și alte tehnologii de urmărire și modul în care le puteți controla în Politica de cookie-uri.
Acest Site poate găzdui aplicații social media sau diverse facilități care vă vor permite să partajați conținut cu alți utilizatori („Aplicații Social Media”). Datele cu caracter personal sau alte informații pe care le oferiți Aplicatiei Social Media pot fi citite, colectate și utilizate de către alți utilizatori ai acelei Aplicații Social Media, asupra cărora SC GE-COST 2001 SRL poate avea un control limitat sau niciun control. SC GE-COST 2001 SRL nu este responsabil pentru utilizarea, folosirea necorespunzătoare sau însușirea ilegală a oricăror date cu caracter personal sau alte informații cu care contribuiți la orice Aplicație de Social Media.
SC GE-COST 2001 SRL îți oferă control asupra datelor pe care le colectează de pe Site. Fiecare Utilizator are posibilitatea de a dezactiva colectarea datelor personale legate de calitatea și utilizarea altor aplicații.

Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci când, de exemplu:

  • Cumpărați sau utilizați oricare dintre produsele și serviciile noastre;
  • Utilizați produse și servicii SC GE-COST 2001 SRL;
  • Vă înregistrați pentru un anumit produs sau serviciu;
  • Vă abonați la buletine informative, alerte sau alte servicii oferite de noi;
  • Ne contactați prin diverse canale, sau ne solicitați informații în legătură cu un produs sau serviciu;
  • Luați parte la o competiție, tragere la sorți sau studiu;
  • Vizitați sau navigați pe site-ul nostru;
  • Ați acordat permisiunea altor societăți, cum ar fi partenerii noștri comerciali sau asociații noștri, precum și unor terți furnizori sau contractanți ai noștri, să facă schimb de informații cu noi cu privire la dvs.;
  • Atunci când datele dvs. cu caracter personal sunt publice;
  • Sunteți clientul unei activități comerciale pe care o achiziționăm.

De asemenea, colectăm informații de la anumite organizații, dacă este cazul și în măsura în care avem temeiuri legale în acest sens. Acestea includ agenții de prevenire a fraudelor, anuare comerciale, agenții de verificare/control al creditului, agenții de calculare a facturii.

Utilizăm cookie-uri (fișiere text de mici dimensiuni stocate în browser-ul dvs.) și alte tehnici cum ar fi web beacons (fișiere de tip imagine mici, transparente utilizate pentru a urmări mișcările dvs. pe site-ul nostru). Pentru detalii suplimentare în acest sens și în legătură cu modul de a opta pentru renunțarea la acestea, vă rugăm să consultați secțiunea Cookie-uri pe site-ul nostru www.neo-tour.ro

Tipurile de informații pe care le putem avea sunt, dacă este cazul:

  • Numele, adresa, codul numeric personal, documentul de identitate, numărul dvs. de telefon fix și/sau mobil, data nașterii, sexul și adresa de e-mail;
  • Informații privind cardul dvs. de credit sau de debit, informații privind contul dvs. bancar și alte informații bancare – de exemplu, va trebui să ne dați aceste informații atunci când vă deschideți cont la noi. Vom colecta datele necesare pentru prelucrarea unei plăți ori de câte ori faceți o achiziție;
  • Contactul dvs. cu noi, cum ar fi o notă sau înregistrarea unui apel pe care l-ați făcut către unul dintre centrele noastre de contact, un serviciu de Live Chat, un e-mail sau o scrisoare transmise sau alte evidențe ale unui contact cu noi;
  • Informații cum ar fi datele plăților datorate sau primite, numerele de cont sau alte informații care sunt incluse în baza de date SC GE-COST 2001 SRL;
  • Preferințele dvs. pentru anumite produse, servicii și stil de viață atunci când ne spuneți care sunt acestea sau atunci când presupunem care sunt, în baza modului în care utilizați produsele și serviciile;
  • A se vedea secțiunea Cookie-uri pentru detalii privind ceea ce colectăm utilizând cookie-uri, web beacons și alte tehnologii, inclusiv date privind reclamele;
  • Istoricul dvs. de navigare. Dacă ne-ați dat permisiunea, SC GE-COST 2001 SRL colectează categoriile de site-uri web pe care ați navigat de pe mobilul, dispozitivul sau PC-ul propriu, de exemplu sport, muzică sau știri. Cu toate acestea, nu avem un istoric al site-urilor pe care navigați, acesta fiind limitat la o scurtă perioadă de timp pentru a permite efectuarea conexiunii.
  • Utilizăm aceste informații privind interesele pentru a vă trimite oferte de marketing personalizate sau pentru a vă arăta reclame personalizate. Puteți să renunțați la reclame conform secțiunii Cookie-uri pe site-ul nostru www,neo-tour.ro sau, în cazul marketingului, prin intermediul secțiunii Setări privind Protecția Datelor;
  • Informațiile pe care le obținem din alte surse, cum ar fi agenții de credit, agenții de prevenire a fraudelor, precum și de alți furnizori de date. Acestea includ date demografice, date referitoare la interese, precum și comportamentul la navigarea online.
  • Pentru îmbunătățirea serviciilor oferite, convorbirea cu consultanții noștri ar putea fi înregistrată și transcrisă în format text. Dacă sunteți de acord să autorizați înregistrarea și transcrierea, continuați apelul cu consultanții noștri. În cazul în care nu doriți acest lucru, vă rugăm să închideți apelul și să ne contactați prin celelalte mijloace de comunicare astfel cum sunt prezentate in prezentul document.

Pentru programul de loialitate constând în oferirea unor avantaje, reduceri, discounturi pentru recompensarea fidelităţii clientului.

Cum utilizăm datele dvs. cu caracter personal

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

1. Pentru prestarea serviciilor noastre

  • Prelucrarea comenzii dvs. și furnizarea produselor și serviciilor dorite
  • Pentru prelucrarea produselor și serviciilor pe care le-ați achiziționat de la noi, precum și pentru a vă ține la curent cu evoluția rezervărilor dvs.;
  • Pentru a vă furniza produsele sau serviciile relevante. Aceasta include alte servicii care nu sunt incluse în contractul cu dvs., servicii care utilizează informații despre locația dvs., precum și pentru a vă contacta cu mesaje privind modificări ale produselor sau serviciilor.

Facturare și relații cu clienții

  • Pentru a vă factura pentru utilizarea produselor și serviciilor noastre;
  • Pentru a vă contacta în cazul în care datele de facturare pe care ni le-ați furnizat sunt pe cale să expire sau nu putem încasa plata;
  • Pentru a răspunde la orice întrebări sau preocupări pe care le puteți avea în legătură cu produsele sau serviciile noastre.

Mesaje privind serviciile

  • Vă vom contacta cu mesaje ale serviciului de relații cu clienții pentru a vă furniza informații la zi în legătură cu produsele și serviciile noastre, de exemplu, în legătură cu modificările termenilor și condițiilor noastre sau întreruperea unor servicii.

SC GE-COST 2001 SRL utilizează date cu caracter personal cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, parola, numărul de telefon mobil și istoricul achiziționărilor pentru a putea face cele menționate mai sus. SC GE-COST 2001 SRL creează rapoarte de management agregate și statistice din aceste informații care nu vă identifică în mod individual. De asemenea, SC GE-COST 2001 SRL poate prelua aceste date cu caracter personal și le poate anonimiza pentru a realiza o analiză mai aprofundată a serviciilor noastre. Aceasta contribuie la dezvoltarea serviciilor oferite clienților de către SC GE-COST 2001 SRL fără a identifica utilizatorii într-un mod individual.

2.Pentru îmbunătățirea serviciilor pe care vi le oferim

Îmbunătățiri și inovații privind produsele și serviciile noastre

  • Colectăm informații anonime, fără elemente de identificare sau agregate în scopul îmbunătățirii serviciilor pe care le oferim tuturor. Niciuna dintre aceste date analitice nu poate duce la identificarea dvs.

3. Marketing și individualizarea serviciilor pe care vi le oferim

Marketing

  • În calitate de client al nostru, dacă v-ați dat consimțământul, vă vom ține la curent în general cu privire la noile produse și servicii, vă vom trimite buletine informative sau cărți albe, vă vom invita să participați la un studiu sau vă vom informa cu privire la oferte, promoții, trageri la sorți sau competiții. Individualizăm aceste mesaje în baza tipurilor de produse și servicii pe care le-ați achiziționat de la noi.
  • Dacă ne-ați dat permisiunea, vă vom contacta și pentru a vă aduce la cunoștință produsele și serviciile SC GE-COST 2001 SRL și cele ale altor societăți despre care considerăm că v-ar putea interesa dacă nu optați să renunțați la primirea unor astfel de mesaje de marketing din partea noastră;
  • Vă vom contacta prin poștă, online, telefonic. Vă vom putea contacta prin intermediul partenerilor noștri, însă aceștia vor fi autorizați să prelucreze datele Dvs. personale numai în numele SC GE-COST 2001 SRL și în conformitate cu politicile noastre;
  • Puteți controla permisiunile dvs. de marketing și datele pe care le utilizăm pentru individualizarea acestor comunicări în orice moment vizitând secțiunea Setările dvs. privind protecția datelor în site-ul nostru www.neo-tour.ro sau contactându-ne la numarul de telefon 021.250.55.50

Publicitate online

  • Pentru a vă transmite o publicitate relevantă pentru dvs., veți vedea, de asemenea, publicitate țintită online în baza utilizării cookie-urilor. Aceasta este cunoscută sub denumirea de publicitate pe bază de interese. Poate fi făcută pe site-ul nostru, cele ale altor organizații, precum și alte canale media online, cum ar fi site-uri de rețele sociale. De asemenea, putem combina date colectate prin intermediul cookie-urilor cu alte date pe care le-am colectat. Dacă nu doriți prelucrarea niciunor informații prin utilizarea cookie-urilor, verificați secțiunea noastră Cookie-uri de pe site-ul www.neo-tour.ro .Aceasta explică modul de a controla și de a opta pentru a nu accepta cookie-uri.
  • Amintiți-vă că a opta pentru renunțarea la publicitatea pe bază de interese nu va opri afișarea reclamelor – dar acestea nu vor mai fi individualizate în funcție de interesele dvs.

4. Crearea de profiluri

În unele situații va fi necesar să vă întocmim profilul, în scopuri de credit, fraudă și securitate.

Prevenirea fraudelor și securitate

  • Vom prelucra datele cu privire la traficul dvs. în scopuri de protecție anti-fraudă și detectare a fraudelor, pentru recuperarea datoriilor sau a-i detecta pe cei care nu au achitat contravaloarea serviciilor.

Modalitatea în care facem schimb de date cu caracter personal

Dacă este cazul, facem schimb de informații referitoare la dvs. cu:

  • Parteneri sau agenți implicați în livrarea produselor și serviciilor pe care le-ați comandat sau utilizat;
  • Societăți contractate să presteze servicii pentru sau în numele SC GE-COST 2001 SRL;
  • Referințe privind creditul, agenții de prevenire a fraudelor sau de acordare de punctaje pentru întreprinderi sau alte agenții de acordare de punctaje pentru credit; De exemplu, în cazul încălcării obligațiilor stipulate în contract în legătură cu durata contractului, plăți sau utilizarea inadecvată a produselor și serviciilor, vom putea să raportăm aceste încălcări către alte agenții de prevenire a fraudelor sau de profilare financiară
  • Agenții de colectare a datoriilor sau alte organizații de recuperare a datoriilor;
  • Furnizorii de registre ale turiștilor, dacă nu v-ați exprimat opțiunea de a nu fi înscris în aceste registre;
  • Agenții de aplicare a legii, organe guvernamentale, organizații de reglementare, instanțe sau alte autorități publice dacă avem această obligație legală sau suntem autorizați prin lege;
  • O terță parte sau un organ, atunci când dezvăluirea respectivă este necesară pentru îndeplinirea oricărei legi aplicabile sau a altei cerințe legale sau de reglementare;
  • Terțe părți pentru promoții comune cu acea terță parte. Acestea vor răspunde pentru conformarea lor cu legile aplicabile privind protecția datelor;
  • Organizații partenere pe care le-am ales cu atenție pentru a vă putea contacta în legătură cu produsele și serviciile lor (care pot include sau nu produse și servicii SC GE-COST 2001 SRL);
  • Alte terțe părți, atunci când le-ați dat acordul pentru dezvăluire în scopuri de autentificare și prevenire a fraudelor.

Managementul fraudelor și aplicarea legii

  • Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele clienților noștri.
  • De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea și în baza unei evaluări exhaustive a tuturor cerințelor legale.

Fuziuni și achiziții

Dacă trecem printr-o procedură de reorganizare sau de vânzare către o altă organizație, vom comunica informațiile dvs. către acea organizație.

Terțele părți cu care lucrăm

Dacă ați achiziționat produse și servicii SC GE-COST 2001 SRL utilizând o terță parte sau o organizație parteneră, de multe ori trebuie să facem schimb de informații cu acestea ca parte a acțiunii de administrare a acelei relații și a contului dvs. – de exemplu, pentru identificarea comenzii dvs. și pentru a face plata către aceste terțe părți sau organizații.

Dacă am încheiat un contract cu un prestator de servicii sau contractant pentru a ne presta servicii sau a presta un serviciu în numele nostru, iar aceștia pot avea acces la datele dvs. cu caracter personal, nu îi autorizăm să utilizeze sau să dezvăluie datele dvs. cu caracter personal decât în legătură cu prestarea serviciilor lor.

Colectăm și combinăm informații în scopul de a monitoriza utilizarea de către dvs. a produselor și serviciilor, precum și utilizarea acestora de către ceilalți clienți ai noștri, precum și pentru a ne ajuta să îmbunătățim calitatea produselor și serviciilor oferite. Furnizăm aceste informații unor terțe părți (de exemplu, furnizorilor de conținut și agențiilor de publicitate), dar nicio astfel de raportare către o terță parte nu va include informații ce pot identifica un client individual.

Produse ale terțelor părți pe care le achiziționați prin intermediul site-ului www.neo-tour.ro

Atunci când achiziționați un produs sau serviciu al unei terțe părți prin intermediul site-ului www.neo-tour.ro încheiați contractul pentru acest produs sau serviciu cu acea parte care vinde produsul sau serviciul. SC GE-COST 2001 SRL doar include suma direct în factura dvs., ca parte a înțelegerii sale cu vânzătorul. Ca parte la aceasta, sunteți de acord că SC GE-COST 2001 SRL poate transmite vânzătorului anumite date cu caracter personal în vederea finalizării achiziției dvs. de la acesta.

În ceea ce privește modul în care vânzătorul utilizează datele dvs. cu caracter personal, se vor aplica termenii și condițiile vânzătorului, precum și politicile sale privind protecția datelor și cookie-urile– vă rugăm să le citiți cu atenție.

Transferuri internaționale de date

În prezent, datele noastre sunt păstrate în locațiile noastre din Romania.

Poate fi necesar să transferăm informațiile dvs. către alti prestatori de servicii din țări din afara Spațiului Economic European (SEE). SEE este alcătuit din țările Uniunii Europene, Elveția, Islanda, Liechtenstein și Norvegia: se consideră că acestea au legi echivalente în ceea ce privește protecția datelor și a vieții private. Acest tip de transfer de date poate avea loc dacă serverele noastre (respectiv, locul unde stocăm datele) sau furnizorii și prestatorii noștri își au sediul în afara SEE, sau dacă utilizații serviciile și produsele noastre în timp ce vizitați țări din afara acestui spațiu.

Dacă SC GE-COST 2001 SRL transmite informațiile dvs. către o țară din afara SEE, ne vom asigura că informațiile dvs. sunt protejate corespunzător. Ne vom asigura întotdeauna că există un contract legal corespunzător care acoperă transferul de date, în conformitate cu standardele aprobate de Comisia Europeană (https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal-data-third-countries_en). În plus, dacă se consideră că țara nu are legi echivalente cu standardele UE de protecție a datelor, atunci vom cere terței părți să încheie un contract legal care să reflecte aceste standarde.

Durata de păstrare a datelor dvs. cu caracter personal

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar.

Cu excepția situației în care legea prevede altfel, de regulă vom prelucra datele Dvs. pe perioada existenței unui contract între Dvs. și SC GE-COST 2001 SRL, plus o perioadă de trei ani de la încetarea acestuia.

Păstrarea în siguranță a datelor dvs. cu caracter personal

Ne preocupăm de îmbunătățirea, în mod constant, a măsurilor pe care le-am adoptat pentru protecția datelor dvs. cu caracter personal împotriva oricărui acces neautorizat, pierdere accidentală, dezvăluire sau distrugere.

Comunicările prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure dacă nu sunt criptate. Comunicările dvs. pot traversa mai multe țări înainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului.

Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu ține de controlul nostru.

Nu vă vom cere niciodată să ne comunicați informațiile dvs. sigure, personale sau privind contul, printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Răspundeți pentru păstrarea în siguranță a informațiilor personale și pentru necomunicarea acestora către alte persoane.

Site-ul nostru web poate conține link-uri la site-urile web ale unor terțe părți. Nu răspundem pentru securitatea și conținutul respectivelor site-uri ale terțelor părți. Prin urmare, asigurați-vă că citiți politica acelei societăți privind protecția datelor și cookie-urile înainte de a utiliza sau de a pune informațiile personale pe site-ul acestora.

Același lucru se aplică în cazul oricăror site-uri sau conținuturi ale terțelor părți la care vă conectați utilizând produsele și serviciile noastre.

Puteți alege să dezvăluiți datele dvs. în anumite moduri cum ar fi plug-in-urile rețelelor de socializare (inclusiv cele oferite de Google, Facebook, Twitter, Instagram și Pinterest) sau utilizând servicii ale terțelor părți care vă permit să postați public analize sau alte informații, iar o terță parte ar putea utiliza informațiile respective.

Plug-in-urile rețelelor de socializare și aplicațiile de socializare sunt operate chiar de rețeaua de socializare și respectă condițiile de utilizare și politicile acelor rețele privind protecția datelor și cookie-urile. Trebuie să vă asigurați că aveți cunoștință de acestea.

Drepturile dvs.

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal

Aveți dreptul de a rectifica datele deținute în legătură cu dvs., dacă acestea nu sunt corecte. Dacă datele pe care le deținem cu privire la dvs. trebuie actualizate sau în cazul în care considerați că acestea pot fi incorecte, ne puteți contacta prin posta, telefon sau e-mail.

Dreptul de acces la datele cu caracter personal

Aveți dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le deține SC GE-COST 2001 SRL în legătură cu dvs. Pentru a face această cerere în calitate de persoană fizică sau terță parte autorizată, vă rugăm să contactați echipa de prin posta, telefon sau e-mail.

Dreptul de opoziție la utilizarea datelor cu caracter personal

În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a vă opune prelucrării de către SC GE-COST 2001 SRL a datelor dvs. cu caracter personal.

Pentru a nu mai primi mesaje de marketing:

Dacă nu doriți să mai primiți mesaje de marketing din partea SC GE-COST 2001 SRL privind serviciile și produsele noastre și/sau ale partenerilor noștri, puteți opta pentru a renunța la toate comunicările de marketing sau doar la metodele selectate (e-mail, SMS, MMS, telefon sau poștă).

Există diverse metode de a renunța la primirea mesajelor de marketing:

  • Contactați departamentul nostru
  • Trimiteți un e-mail la adresa office@neo-tour.ro pentru instrucțiuni.
  • Faceți clic pe link-ul de la sfârșitul unui e-mail sau text de marketing pentru a vă dezabona;
  • Spuneți-i consultantului dacă primiți un apel de marketing;

Dacă optați pentru renunțarea la mesajele de marketing, aceasta nu înseamnă că nu veți mai primi mesaje referitoare la servicii. Pe acestea le veți primi în continuare (dacă nu am indicat altfel).

Pentru renunțarea la mesajele de marketing ale altor societăți partenere, vă rugăm să le contactați direct.

Pentru administrarea cookie-urilor și o mai bună înțelegere a ceea ce sunt acestea:

Doriți să dezactivați un cookie sau să înțelegeți mai multe cu privire la natura acestora? Consultați secțiunea Cookie-uri pe site-ul nostru www.neo-tour.ro pentru detalii complete în acest sens.

Pentru a obiecta la alte prelucrări realizate în temeiul intereselor noastre legitime:

Vă rugăm să contactați echipa noastră si sa trimiteți un e-mail la adresa office@neo-tour.ro.

Cum să înaintați o plângere

Dacă doriți să ne contactați în legătură cu oricare dintre drepturile dvs. sau să faceți o plângere în legătură cu modul în care utilizăm datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresaoffice@neo-tour.ro. Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar dacă aveți în continuare nemulțumiri, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal– datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro

Dreptul de a restricționa utilizarea datelor dvs. cu caracter personal

În cazul în care considerați că datele pe care le deținem cu privire la dvs. sunt incorecte sau considerați că nu ar trebui să prelucrăm datele dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră pentru o discuție în legătură cu drepturile pe care le aveți. În anumite circumstanțe, veți avea dreptul de a ne cere restricționarea prelucrării.

Dreptul de ștergere

SC GE-COST 2001 SRL urmărește să prelucreze și să păstreze datele dvs. doar atât timp cât acest lucru este necesar. În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a ne solicita să ștergem datele dvs. cu caracter personal pe care le deținem. În cazul în care considerați că vă păstrăm datele mai mult decât este necesar, ar fi bine să verificați mai întâi cu departamentul nostru dacă a încetat contractul dvs. cu SC GE-COST 2001 SRL. Dacă acesta a încetat, este posibil să avem în continuare temeiuri legale pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal (pentru informații suplimentare în legătură cu perioadele de păstrare, a se vedea secțiunea Durata de păstrare a datelor dvs. cu caracter personal).